05/02/2021

BNI Poster: Roelof Bosma

Kies de pen die bij je past....

Roelof Bosma

Roelof Bosma houdt van persoonlijk contact, hij stelt de juiste vragen zodat het je tijd bespaart en met het goede product komt.
Hij heeft een mooie showroom aan de Buitenvaart in Hoogeveen en een website voor de snelle zoekers om een indruk te geven.

Waarom je bij Roelof een bestelling zou moeten doen?

De service is meer dan 100% en hij komt altijd zijn afspraken na, zijn er onvoorzien problemen, dan wordt het altijd netjes opgelost.

Roelof heeft ook nog een andere website hier verkoopt hij luxe en exclusieve schrijfwaren voor de liefhebbers. Heb je schrijven als hobby? Wil je iets tastbaars geven als geschenk? Moet je een contract tekenen en wil je dat in stijl? Kom dan kijken, proberen en advies verzamelen bij Bosma Exclusieve Schrijfwaren.

Zou je hier meer over willen weten connect dan met hem. Je kan op dinsdag ochtend natuurlijk ook een netwerkbijeenkomst van ons chapter bijwonen door je aan te melden via de volgende link.

Kan ik iets voor je doen? Laat het weten!

Neem contact op

Tijdens kantooruren kun je me hier vinden
06-83051179
Deze website is gemaakt door Ramon Horst en wordt gehost op servers van Webservicedienst.nl BV
envelope linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram